Bygglaget Stockholm AB

Bygglaget Stockholm AB grundades och ägs av Laki Katakos, som har erfarenhet av byggbranschen sedan 1998. 

Redan 2003 lades grunden för företaget men det var inte förrän 2014 som verksamheten gick från enskild firma till aktiebolag och Bygglaget Stockholm AB bildades. 

Vår vision är att bibehålla den goda servicen vi har gentemot våra kunder idag. Vi erbjuder dig som kund trygga och smidiga bygg- och renoveringstjänster inom Storstockholmsområdet.

Säkerhetstänket finns alltid med oss på arbetsplatsen, som ett seriöst byggföretag är vi givetvis utrustade med de försäkringar som behövs för att ge våra anställda och dig som kund trygghet.

Vi utför arbeten stora som små och är med från början till slut. Vi jobbar framförallt för fastighetsbolag och byggföretag. Vi erbjuder dig som kund trygga och smidiga bygg- och renoveringstjänster inom Storstockholmsområdet.

Vår miljöpolicy

Bygglaget Stockholm AB arbetar efter en strikt miljöpolicy. Denna policy gäller för oss själva likväl som för våra leverantörer. Både i processen av nya inköp och behandling av överblivet material, tar vi hänsyn till det naturliga kretsloppet. Vårt mål är att vara ett miljöhållbart byggföretag.

Anställdas trygghet

Vi har försäkringar via Fora och varje anställd har dessutom ett eget pensionsparande. Vi arbetar med ID06 och använder oss enbart av underentreprenörer som gör detsamma. Vi tror starkt på att ett bra bolag alltid börjar med glada och nöjda anställda.

Följ oss i sociala medier!